A hála szokássá alakítása sokkal egyszerűbb feladat, mint azt elsőre gondolnád. Az elején nem fog szempillantás alatt a hétköznapjaid részévé válni, de szépen lassan már majd azon kapod magad, hogy szinte ösztönösen jön belőled. Vajon a hála javítaná a kapcsolataidat? Boldogabbá tenne? Két feladat is a segítségedre lehet, hogy napi rutinná alakítsd a hálát, és profitálj azokból az előnyökből, amit ezáltal nyersz.http://www.myhappydate.com/-- the best millionaire online dating site which enable you to gain both love & wealth.

(forrás:pinterest)

1. Lefekvés előtt, amikor már úgyis lecsendesülsz, fogj egy papírt és egy tollat, és ülj be az ágyadba. Gondold végig a napodat, hogy mi minden történt veled. Majd azután nézd meg, mi az a 3 dolog amiért hálás lehetsz aznap? Milyen események, milyen emberek, milyen váratlan fordulatok tarkították a napodat?

2. Válassz ki egy fontos személyt az életedből! Írj neki egy levelet, köszönd meg azt, hogy melletted áll, és írd le, hogy mit jelent ő számodra, vagy mindazt, amit érted tett. Fogalmazd bele, hogy miért vagy hálás érte. Majd ha ezzel készen vagy, látogasd meg, és olvasd fel neki személyesen! Szerinted milyen hatása lesz?

Tudom, hogy most értetlenkedve olvasod ezeket a sorokat, de biztosíthatlak róla, hogy azért, mert ez egy nem megszokott, mindenki által végzett tevékenység, csodákra képes. Csak gondolj bele, ha neked felolvasnának egy levelet arról, hogy miért hálásak érted, mi minden jót hoztál az életükbe, te hogyan reagálnál? Jól esne neked? Örülnél neki? Mélyebbé és jobbá tenné a kapcsolataidat? Igen! Igen! Igen!

 

Lájkold az oldalunkat, mert mi nagyon örülnénk neki!:)

KATT IDE!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://par-baj.blog.hu/api/trackback/id/tr886515801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása