Elérhetetlennek tűnő ábrándok, vágyak mind erős mozgatórugói a létezésünknek. Az ember hiába próbálja tagadni a kihívás, a verseny, a lehetetlen meghódítása még mindig az egyik legerősebb adrenalin forrás, ami űz és hajt tovább abban, hogy bármit elérhetünk. De miért vágyunk olyanokra, akiknek nincs szükségük ránk? Miért nem vesszük észre azokat, akik az orrunk előtt állnak?

why men cheat

(forrás: pinterest)

Ami nem lehet a tiéd, mindig az kell, ez mindig is így volt, mindig is így lesz. Ezt már kiskorunkban is mélyen magunkba szívtuk. Több különböző esemény zajlik ilyenkor egyszerre a háttérben, amikor az elérhetetlen után vágyakozol:

1.Amíg plátói a viszony, addig nem érhetnek csalódások. Minden kis mozdulata elindíthatja benned a reményt, nincs senki, aki megcáfolja ezt.

2.Az önbizalmad sem szenved ez idő alatt, hiszen pontosan tudod, hogy ő annyira elérhetetlen, hogy nem számít, ha észre sem vesz, mert ha véletlenül mégis rád mosolyog, neked az már felér egy csókkal is.:)

3.Másokról, mások életéről olyan fantáziavilágot tudunk létrehozni, hogy nyugodtan feltételezhetnénk azt, hogy ezt a képességet érdemes lenne máskor is kamatoztatni. Azt gondoljuk, hogy ő biztosan nem goromba, nincsenek rossz tulajdonságai. Idealizáljuk, mert az olyan jól esik néha.

4.Köztudott, hogy minden nő verseng: egy jó szóért, egy elismerő pillantásért. Így tehát ellenkezőleg a régi elvekkel, ma már az a férfi az értékesebb, akinek barátnője, vagy felesége van, netán családja. Mert ez ám az igazi kihívás.

Sosem baj, ha megpróbáljuk átugorni a saját magunk által felállított korlátokat. Igenis senki nem tiltja meg, hogy azt gondold, hogy bármilyen kvalitású férfit megkaphatsz. Jót tesz az önbizalmadnak, ha sikerül, ha pedig nem, akkor az álmodozós időszak legalább kiváltja az olcsó lányregényeket. De jól vigyázz, mert a foglalt férfiak elcsábítása lehet, hogy nagy kihívás, de kamatostul fizeted majd vissza az árát. Mert, ha rombolsz, előbb-utóbb törvényszerűen nálad is darabokra hullik majd minden.

 

Kérlek lájkold az oldalunkat, mert mi is szeretnénk nagyot álmodni! :) KATT IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://par-baj.blog.hu/api/trackback/id/tr926497433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barkaba 2014.07.12. 12:41:06

Én mindig csak ara vágytam, ami elérhető. Azt olyan háromnegyedében meg is szereztem.

Szerintem csak a lúzerek vágynak az elérhetetlenre.
süti beállítások módosítása