A hála azon kevés dolgok egyike, ami garantáltan boldogabbá tesz téged. Számos pozitív előnyét tapasztalhatod meg az életedben, ha elkezded: javítja a kapcsolataidat, jobb emberré tesz, és képes szebbé tenni a körülötted élők életét is. Azt gondolná az ember, hogy hálásnak lenni olyan egyszerű, ezt mindenki tudja, akkor mégis miért nem használod nap, mint nap?Nice moment of street life (via @meteoby)

(forrás: Pinterest)

Bizonyított tény, hogy a bronzérmesek boldogabbak, mint az ezüstérmesek, hiszen ők sokkal hálásabbak azért, amit kapnak, sőt egyáltalán azért, hogy kapnak bármit is. A fókuszod határoz meg téged, az, hogy mire figyelsz, mire összpontosítasz. Hiszen azt fogod meglátni az eseményekben, amit keresel bennük. Ha folyton elégedetlenkedsz, és a hiányokra koncentrálsz, akkor elfeledkezel mindarról, amit már megszereztél, és arról, hogy milyen hálás lehetnél értük. Tanítsd meg az agyadnak meglátni a pozitívumokat is, bárhol, bármikor, bármilyen helyzetben legyél is! Mert hidd el, mindig vannak.

Lehet, hogy hallottad már százszor ezeket, és már semmi újat nem mondanak neked, de ezzel követed el a legnagyobb hibát, mert bezárod a füledet, és nem engeded be ezeket az impulzusokat. Pedig ebben az információdömpingben mindenki vágyakozik, szinte éhezik ezekre a gondolatokra. Mert igenis emlékeztetni kell magadat arra, hogy mindig van miért hálásnak lenned!

A párkapcsolat meglétét az idő múlásával olyan természetesnek kezded venni, mint azt, hogy levegőt veszel. Milyen hatást érnél el szerinted, ha egyszer úgy érnél haza a munkából, hogy a hazafele úton arra kondicionáltad magad, hogy miért vagy hálás a párodért? A nagy rohanásban sokszor megfeledkezünk arról, hogy milyen nagyszerű emberek vannak mellettünk. Ha a hála boldoggá tesz téged, és közben javítja a kapcsolataidat is, akkor nem érne meg napi 5 percet? Nem szeretnél egy ilyen hatásos új szokást?

Hálás lennék, ha lájkolnád az oldalunkat!:)

KATT IDE!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://par-baj.blog.hu/api/trackback/id/tr506339461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása