A fájdalom tükröt mutat

 2013.09.22. 23:12

Amikor igazán fáj, akkor érted és érzed meg igazán, hogy mi is a fontos, mi számít neked. Letisztul a kép, hirtelen minden nagyon egyszerűen láthatóvá válik. Nem vágysz semmi másra, csak arra, hogy a fájdalom megszűnjön és ilyenkor a lehetetlen sem ellenfél számodra. Milyen igaz, hogy a végén látod meg, hogy mennyire szép is volt az eleje. El kell veszítened ahhoz, hogy megértsd már nincs szükséged többé rá. Vagy éppenséggel pont fordítva.

stockvault-london-bridge-manipulation118152.jpg

A fájdalom eltörli azokat az általad épített valóságokat, amelyekben hetekig, hónapokig, sőt évekig is képes voltál élni, abban bízva, hogy ez maga a boldogság. Tükröt mutat neked, amiben megláthatod a saját gyengeségeidet, hibáidat. Azokat, amik elől már olyan régóta menekülsz, remélve, hogy az idő majd megoldja. Cipeled a fájdalmakat kapcsolatról kapcsolatra, felemésztve ezzel saját magadat is, sőt így elvesztesz lehetőségeket, amit egy új ember adhat. Múltba ragadt cipőtalppal járni nem csak rettenetesen lassú és keserves, de az út mindig körbeér. Mindig ugyanoda vezet. Nem menekülhetsz el a problémáid elől! Senki más nem fogja megoldani helyetted, erre csak Te vagy képes! Tologathatod, görgetheted magad előtt, bízva abban, hogy egyik nap majd hirtelen arra ébredsz, hogy mindez köddé vált, de ez csupán egy vágyálom. Szembe kell nézni a gyengeségeiddel, tanulni kell a hibáidból, hiszen csak így fejlődhetsz, így építhetsz magadnak egy teljesebb, szebb, boldogabb életet. Minél több gondon kerekedsz felül, annál inkább megérzed azt az erőt, ami a későbbiekben, az újabb problémáknál nagy segítségedre válhat. Te vagy saját magad legnagyobb tanítója, tegyél meg mindent, vállald a felelősséget a tetteidért, bocsáss meg magadnak, és csináld tovább, csak ezúttal jobban. Azért, hogy büszke lehess magadra, hogy már nem az az ember vagy, aki régen. Olyasvalaki, aki nem gyáva, nem menekül, hanem most azonnal felszámolja a problémákat. Meglátod mekkora megkönnyebbülést jelent majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://par-baj.blog.hu/api/trackback/id/tr805529140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása