Hova tűntél önbecsülés?

 2013.09.07. 20:22

stockvault-mending-a-broken-heart140143 11.jpgNem is hinné az ember, hogy az önbecsülés hiánya mennyire látszódik egy nő járásán, megjelenésén. Elég, ha sétálsz a városban egy fél órát, és sorra szembetalálod magad ezzel a jelenséggel. Nyilván ennek a szélsőséges ellentéte is jelen van, de erről majd később.

Sok olyan nőt látok, akiknek látszólag semmi okuk sincs arra, hogy ne bízzanak magukban, ennek ellenére mégis úgy járják az utcákat, mintha nem érdemelnék meg, hogy párjuk legyen, ők azok a kivételek, akiknek nem rendelt társat az ég. Tudom, hogy történhetnek az emberrel szörnyűségek, párkapcsolati tragédiák, sérülések, amik ezt eredményezik. De ha mélyen magadba nézel, tényleg nincs benned semmi értékes? Nem tudsz elmondani magadról 10 jó tulajdonságot? Dehogynem! 100-at is! Akkor pedig élj így! Látszódjon nap, mint nap, hogy mennyire jól érzed magad a bőrödben! (függetlenül attól, hogy mi történt az előző pároddal, vagy ha még nem volt senkid) Nem a múltad határoz meg téged! Lehet, hogy azt vágták az arcodhoz, hogy "nem voltál elég jó", vagy "elmúlt a szerelem". Ezekből tanulni kell és tovább lépni! Nem hiheted el azt, hogy azért mert egy férfinak nem feleltél meg, akkor a többinek sem leszel elég jó. Ha ezt gondolod, akkor ez fog látszódni rajtad, és ilyen emberek is lesznek körülötted. De a döntés rajtad áll!

Akár azt hiszed képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz! (Henry Ford)

A bejegyzés trackback címe:

https://par-baj.blog.hu/api/trackback/id/tr935482286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása