Blog 17.jpgA szingliségnek számos pozitív előnye van, annak ellenére, hogy aki régóta él pár nélkül valószínűleg nem mindig látja így. Ebben az időszakban sokkal inkább koncentrálhatunk a saját vágyainkra, jobban megismerhetjük magunkat. És hogy ez miért olyan fontos?

Amíg mi magunk sem tudjuk, hogy mire van szükségünk, mire vágyunk, milyen terveink vannak, addig ezt nehezen tudjuk a másik félnek átadni. Hogyan várjuk el, hogy boldoggá tegyen minket valaki, ha azt sem tudjuk pontosan, hogy mit akarunk?!

stockvault-woman-hand131579.jpg

Amikor szingliként él az ember, sokan kudarcként élik meg, hiszen úton útfélen azzal a kérdéssel találják szembe magukat, hogy "Mi van a fiúkkal?" Társadalmi elvárásoknak próbálunk megfelelni, miközben elfelejtünk a lényegre fókuszálni: önmagunkra. Kudarc helyett, lehetőségként éld meg ezt az időszakot és használd fel arra, hogy közelebb kerülj magadhoz. Nem kell a párod igényeire is fókuszálni, ilyenkor csak Te számítasz! Tedd azt,ami boldoggá tesz, sportolj, legyél Te a legjobb nő a világon, élvezd az életet! Ezt a kisugárzást a férfiak is észreveszik majd, de Te elsősorban önmagadért csináld! Érezd jól magad a bőrödben! És amikor készen állsz, A Férfi is megjelenik majd. Sokkal hamarabb,mint azt várnád....

A bejegyzés trackback címe:

https://par-baj.blog.hu/api/trackback/id/tr425476155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sárga Király 2013.09.03. 10:13:00

Miért kell a legjobb nőnek lenni a világon? Versenyhelyzetben az ember mindennek érzi magát, csak boldognak nem - ez inkább újabb parákat szül, hogy "jaj nem vagyok elég csinos, szép és divatos".

A boldogságot egyébként sem másoktól kell várni -sőt, egyáltalán nem is kell várni, mert akkor észre sem vesszük azt a néhány szép ajándék pillanatot.

Plusz, kevés ellenszenvesebb dolog van a világon egy önmagával 100 százalékig elfoglalt nőnél-férfinál. Ahhoz, hogy valaki párt találjon, szerintem önállónak, de nyitottnak és érdeklődőnek is kell lennie mások felé.

hot-spot (törölt) 2013.09.03. 10:59:23

Én inkább a nárcizmusra szavazok.
Mindenki szeresse és kényeztesse saját magát.
Az nem okozhat csalódást.:)

csakférfi 2013.09.03. 11:27:00

@hot-spot: Sajna az ember önmagában csalódik a legtöbbet....utólag.:)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.09.03. 11:36:15

hínnye de rövid kis posztocska lett ez...

Karnamantra 2013.09.03. 11:45:12

végre egy írás, aki nem tekinti halálraítélt, féleszű gyogyósoknak a szingliket.

DE: a "A férfi" csak ne jelenjen meg, mert akkor megint verhetem a fejem a falba, hogy hagytam magam szexuálisan kihasználni.

Köszönöm, hogy nem születtem férfinak.
süti beállítások módosítása