Első randis bakik

 2013.09.09. 23:06

Akármennyire is igyekszik az ember, - néha a legnagyobb jóakarata és próbálkozása ellenére is - mindent elszúr. Biztos volt már neked is ilyen napod. De amikor ez pont az első randira esik ... az az igazán kellemetlen.

1. Ültök egy étteremben, salátát vagy valamilyen zöldségköretet rendelsz, mégse kéne egy jó szaftos csülökkel bemutatkozni. Minden tökéletesen megy, jól szórakoztok, röpködnek a jobbnál jobb storyk, igazán kellemesnek tűnik az este. Majd egyre furcsábbnak tűnik a partnered, erőltetettnek tűnik a mosolya, sőt szinte kerüli a szemkontaktust veled. Egy óra telik el így, majd a desszert után kimész a mellékhelyiségre és szembesülsz vele: egy hatalmas brokkoli szorult a fogaid közé és csúfítja el a gyönyörű mosolyodat.

2. Ha mégis a jó szaftos csülköt választod, akkor egy jól irányzott szeletelés következtében kifröccsenő éktelenkedő folt is lehet a vége. Ami egy laza takargatással kezdődik, majd a mellékhelyiség összes papírját valamint szárítóberendezést felhasználva, tovább rontod az amúgy szinte alig látszódó hibát a ruhán.

3. Búcsúzásnál vagy köszönésnél a pusziadás sem megy mindig zökkenőmentesen. Hol egy váratlan összefejelésbe, hol pedig egy csókká fajul. (Ez azért annyira nem is rossz...)

4. Mondd el Te a saját történetedet! Neked milyen első randis bakijaid voltak már?

4+1. És végül 10 ember, akit ne vigyél el magaddal:

A bejegyzés trackback címe:

https://par-baj.blog.hu/api/trackback/id/tr885498721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása