Randi para: Kinek nem inge...

 2013.09.08. 12:16

Adott egy nő. És az első randi. Ebből lesz az igazi katasztrófa.

anniversary-17579_640.jpg

Minden ott kezdődik, hogy mámoros örömünnep indul a randi hallatán. Ez kitart 1-2 óráig. Fel kell tárcsázni az összes barátnőt, és azt is, akit annyira nem kedvelünk, legalább jól az arcába lehet pörkölni, hogy "háhááá". Elfogytak az ismerősök, jöhet a felismerés és egyben a rémálom is: Mit vegyek fel? Nincs is semmi ruhám. Kövér is vagyok. Mi lesz, ha le kell vetkőznöm? És még egy pattanásom is nőtt. Úristen! 

A rendelkezésre álló 1,5 napban valamiért rendkívül gyorsan telik az idő, szinte szalad, semmi sem sikerül. A nő megpróbálja behozni az elmúlt 1 év tornázási mulasztását, ezért minden egyes gépet kipróbál a konditeremben. Mit nekem váll, has, láb nap?! Ide nekem egyszerre az összeset! Hazafele fut, mert hát minden valamire való sportlady ezzel tartja kordában magát. Izzadtan, végtagjait alig érezve, kezdődhet a ruhapróba.

4 órával később...

Változatlanul nincs semmi gönce, amit felvehetne. Több ruhát próbált föl, mint egy hivatásos topmodell, de nem, valami nem az igazi. "Ez már nem olyan szép" , "ez túl kihívó" , "ezt azért mégsem", "ez tök jó lenne, de kilátszik a hájam". Igen, több ruhát kellett volna venni, mindegy, hogy az eddigiek kifolynak a szekrényből. Lefotózva a top 5 szettet, mehet a körüzenet a barátnőknek, szavazásra bocsátva. Lázas várakozás, megérkeznek a voksok, Mimi a kis palotapincsi, mint közjegyző által hitelesítve: megszületett a nyertes ruha. De ekkor jön a következő krízis: melyik cipő, na és ha ez még nem lenne elég, melyik táska passzol hozzá? Újabb órák telnek el, de végül is önálló döntés születik, készen van a mestermű. Maga Lakatos Márk sem állíthatott volna össze jobbat.

Már csak a smink, a haj, a parfüm, a kabát, és az éktelenkedő pattanás elleni harc maradt hátra. Az idő vészesen fogy, így a lényegtelen dolgok fölött könnyen át kell siklani. A polcról leemelt első illat tökéletes lesz, dögös is, jó is, mindenhova egy kicsit. Kabát kell, kétféle van: egy téli és egy tavaszi. A téli túl meleg, és egyébként sem adja ki a formás alakot, "inkább fázok, de legalább szép vagyok" alapon születik döntés. Éktelenkedő pattanás..hát veled meg mit lehet kezdeni? A drogériákból évek alatt összegyűjtött fegyverek bevetésre készek, az összeset fel kell kenni az arcra, biztos, ami biztos. Az eredmény: ha nem nyúltunk volna hozzá, sokkal jobban jártunk volna. De semmi gond, ha van elég alapozó a sminkkészletben, még egészen ki lehet kupálódni az estére. És tádámm, a remekmű elkészült. 1,5 napi rákészüléssel és pillangókkal a gyomrában elindul a randira a nő, végre.

----------------------------------------------

Eközben a férfi:

Randi előtt fél órával felveszi az ünnepi inget, ünnepi nadrágot és cipőt. Egy kis parfüm ide-oda, borotválkozás, arcszesz Reszkessetek betörők módra és indulás a randira.

A bejegyzés trackback címe:

https://par-baj.blog.hu/api/trackback/id/tr355498432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása