Mitől jó nő egy nő? 2.rész

 2013.09.04. 20:00

stockvault-grunge-road-sign---infinite-love-limit144281.jpgAz első rész folytatásaként (itt érhető el: LINK), nézzük tovább azokat a tulajdonságokat, ami egy igazán jó nőt jellemez. Azt viszont szeretném leszögezni, hogy ez nem egy kőbe vésett lista. Tapasztalatok alapján íródott ez a bejegyzés, de bátran alakíthatod, sőt kíváncsi is vagyok a véleményedre. Szerinted milyen tulajdonságok maradtak ki, vagy mivel nem értesz egyet, mit cserélnél le? Mit gondolsz mitől jó nő egy nő?

 

5. A hűséghez szorosan kapcsolódik az is, hogy Ne legyél naiv!

Ne hidd azt,hogy egy férfi, aki sohasem tisztelte a nőket, mindig megcsalta az összes párját, majd pont melletted fog megváltozni. Nem mondom, hogy lehetetlen,de nagyon kevés esély van rá, és inkább ne bízz ebben! Keress olyan embert, aki hasonló értékrenddel rendelkezik, mint te! Nyilván nem fogsz tökéletes férfit találni (mint, ahogy te sem vagy az) de sokban megkönnyíted a dolgodat, ha olyat választasz, aki passzol azokhoz az alapelvekhez, ami szerint éled az életed. Például én nem tudok egy olyan férfival együtt lenni, aki, ha egy kapcsolatban probléma merül fel, elmenekül vagy másnál keres vigaszt. Olyan emberre volt mindig is szükségem, aki a konfliktusokat lehetőségként kezeli, és megpróbál mindent megtenni, hogy megoldjuk azokat. Ez elég erős szűrő, elismerem, de hidd el, nem is egy ilyen férfi rohangál a világon :) Ha nem éred be akármivel, akkor a legjobbat fogod kapni!


6. Ne legyél közönséges! Tudom, hogy egy bulihoz szorosan kapcsolódik az alkohol, mint kiegészítő kellék. :) Oldja a feszültséget, a gátlásokat, és könnyebbé teszi az ismerkedést. De nagyon könnyen áteshetsz a ló túloldalára, és ahelyett, hogy a szexi dög jönne ki belőled, olyan arcodat fogod mutatni, amivel még te se szívesen állnál szóba. Szóval vigyázz, hogy ne lépd át a határokat! Inkább mutasd magad olyannak, amilyen valójában vagy, úgysem viselhetsz hónapokon keresztül egy maszkot. Kedveljenek azért, amilyen vagy, és ne azért, amilyenné csak szeretnél válni, és napokon belül kiderül, hogy az egész csak egy álca. Elvégre nem ihatsz minden egyes randin. :) De nem kell az ismerkedésre rágörcsölni, találni fogsz olyan férfit, akivel rögtön egymásra hangolódtok, és onnan már csak tőletek függ mit hoztok ki az egészből...


7. Legyenek perspektíváid!
Egy nagyon okos nőtől olvastam ezt az idézetet:

A man is not a financial plan. / Egy férfi nem pénzügyi terv. (Kim Kiyosaki)

Nagyon fontos, hogy férfitől függetlenül legyenek ötleteid arra vonatkozólag, hogy miből tartod el magad, milyen terveid vannak a jövőre nézve, hogyan leszel sikeres. Ezt sosem késő elkezdeni! Ne függj senkitől! Legyél álmodozó, valósítsd meg önmagad, képes vagy arra, hogy valami igazán nagyot alkoss és ehhez nem kell egy férfira támaszkodnod. Hidd el, hogy sokkal jobban fogod érezni magad akkor, ha független leszel anyagilag a társadtól és így igazán csakis egymásra és a boldogságotokra kell koncentrálnod. Hány és hány olyan érdekházasságot láttál már, ahol egy nő megalkuszik, és elvisel mindent a férjének, csak, hogy megkaphassa mindazt a luxust, amire mindig is vágyott? Napjainkban tömegével látom én is az idilli gazdasági kapcsolatokat, ami annyit takar, hogy közös a kocsi, közös a ház, inkább meggyilkoljuk egymást otthon, mint sem, hogy ezekről mind le kelljen mondani. Kíméld meg magad ettől, előzd meg! Sokkal vonzóbb egy olyan nő, aki tudja mit akar az élettől, terveket sző és meg is valósítja azokat, mint az, aki várja a sült galambot gazdag lovagot, aki majd megváltoztatja az életét...

A bejegyzés trackback címe:

https://par-baj.blog.hu/api/trackback/id/tr215480936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.09.05. 14:22:32

itt a vége, vagy lesz 3ik rész is?!

hot-spot (törölt) 2013.09.05. 17:15:27

Szerintem attól jó nő egy nő,hogy minimum 120 kilós,szűk ruhákba préseli a hurka testét és Prüntyinek hívják.

MarcusFenix 2013.09.05. 21:20:58

@hot-spot: no majd szépen ő is feljelent téged! :)

babó 2013.09.05. 21:26:44

hozzátenném az 5. és 7. pontot összevonva, hogy azért ne legyenek illúzióid, ha házasodsz és/vagy gyereket/gyerekeket is vállalsz, az bizony komoly gazdasági kapcsolat IS. nem elsősorban az, jobb esetben, de benne van és erre fel kell készülni. azzal együtt, hogy igenis legyél önálló.
süti beállítások módosítása