Egy nő szívéhez eljutni, és boldoggá tenni őt, sokkal könnyebb, mint ahogy azt gondolnánk. A férfiak többsége hajlamos arra, hogy többet gondoljon ebbe bele, és mivel úgy érzi, hogy lehetetlen feladat előtt áll, ezért inkább nem tesz semmit. Pedig a kulcs, pontosan az egyszerűségben rejlik. Ha csak egyetlen percig képes lennél a másik fejével gondolkozni, ha az lenne a fontos, hogy ő minek örülne, mire lenne szüksége, hatalmas eredményeket tudnál elérni. De ha ennyire egyszerű, akkor miért nem sikerül ez mindenkinek? Mi tart vissza attól, hogy a másik szükségleteit nézzük? Miért hisszük, hogy mindent megadtunk a másiknak, miközben csak azt nem, amire valójában szüksége lenne?!

I don't /exactly/ know what's going on here. But they're both adorable and smiling.    I tihnk he's helping her skateboard.

(forrás: pinterest)

A nők közel sem bonyolultak, éppen csak olyan vágyaik vannak, amik látszólagosan ellentétesek a férfiakéval. De összességében ugyanabból fakad: mindannyian arra vágyunk, hogy szeressenek minket. Kivel jobban, kivel kevésbé kell ezt éreztetni.

Minden férfi erősen vallja, hogy a nők érthetetlenek, kiszámíthatatlanok és mindent túlgondolnak. De valljuk be ezeknek a teóriáknak nem sok értelme van, mivel tegyük fel, hogy ez mind igaz, de a problémákat akkor is meg kell oldani valamilyen módon. Amíg valaki folyamatosan az ellen küzd, amin nem tud változtatni, csak egy helyben toporog, eredmények nélkül. Amint egy férfi ráérez arra, hogy egy nőre hogyan lehet hatást gyakorolni, meg fogja kapni mindazt, amire vágyott és még sokkal többet is ennél. A nőket tényleg csak szeretni kell, úgy, hogy érezzék is azt, és utána megy minden, mint a karikacsapás.

 Azok az apróságok, amik a férfiaknak fel sem tűnnek, amik őket semennyire sem érdeklik, na pontosan ezek azok, amik egy nőnek számítanak. Amiről egy férfi azt gondolja, hogy nyűg, az a nőnek boldogság. Így tehát mondhatnánk: ami számodra egyáltalán nem fontos, azt add meg a nőnek és zsebeld be a jutalmakat cserébe. Mert hidd el, hogy egy nő meghálálja, ha igazán szereted. Ha biztonságban lehet melletted, ha érezteted, hogy nő lehet melletted, akkor örömmel teljesíti majd a vágyaidat. Legyél kreatív, és érd el úgy, amit szeretnél, hogy közben őt boldoggá teszed. Ha ez lesz a célod, sokkal könnyebb és egyszerűbb lesz minden. Csak kezdd el!

Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról, lájkold az oldalunkat!:)

KATT IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://par-baj.blog.hu/api/trackback/id/tr156550255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem kereste 2014.07.29. 09:55:44

Igen, a nők többsége ilyen. Ha biztonságban lehet mellettem, ha nő lehet mellettem, akkor örömmel teljesíti a vágyaimat. Vannak azonban olyanok, akiknek semmi nem jó, mindenbe belekötnek, akkor is, ha nőként kezelem őket, ha lehozom nekik a csillagot is az égről. Született már zeneszöveg is erről: "Az a baj" címmel. Nos, az ilyeneket jó messzire el kell kerülni, vagy ha menet közben derül ki a dolog, akkor jobb véget vetni a kapcsolatnak. Egy ilyen típusú - legtöbbször személyiségzavaros - nő energiavámpírként szívja le a férfi erőforrásait, akin gyakran fizikailag is meglátszik az elgyötörtség, mindeközben a ribanc énje simán kacsingat másfelé is, folyamatos B-terveket tartva talonban. Nem mindenkinek sikerül azonban leráznia a parazitát, és keresnie olyan típusú nőt, mint akiről a poszt-toló mesél, de a szerencsésebbek (mint pl. én is) megtalálhatják a boldogságukat, ha felnyílt a szemük. Ha pedig kivételesen mázlisták, akkor figyelemmel követhetik a parazita vergődését, hogyan rombolja szét a következő szerencsétlen áldozatának az életét, hogyan veszi irányítása alá az önálló döntéshozatalra képtelen lúzer bétát, bizonyítva ezzel, hogy megalapozott döntés volt megszabadulni tőle.

mcc 2014.07.29. 14:03:44

A ravasz az, hogy nem is szeretni kell, hanem tisztelni. Ez úgy meglepi, hogy nem tud mit csinálni, vége van, nyekk.

Reszet Elek 2014.07.29. 14:07:44

Attól tartok a nők többsége nem ilyen. A legtöbben minél többet kapnak, minél biztosabbnak érzik a kapcsolatukat, annál követelőzőbbek és kielégíthetetlenebbek (sajna nem szexuálisan). Aztán egy idő után már a saját hülyeségeiért és rossz döntéseidért is téged hibáztat.
Tartsd rövid pórázon és késztesd arra, hogy ő is tegyen a kapcsolatért, ne kényeztesd el! Értesd meg vele, hogy ő a legfontosabb ember az életedben de nem az életed központja. Ha nem véded meg önmagától, szétveri a kapcsolatotokat, feléli annak érzelmi erőforrásait. Aztán csak magad hibáztathatod, hogy nem voltál eléggé férfi.
süti beállítások módosítása